News Flash:

Un gustos macrou la gratar

18 Iunie 2012
2670 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati de macrou congelat
condimente pentru peste (plic Galeo)
ulei de masline
un mar curatat de coaja, cotor si taiat cubulete
2 linguri bune cu seminte de rodii
1 piersica curatata de coaja si taiata bucati mici
2 linguri merisor
3 lingura zeama de lamaie
1 fir de ceapa verde (numai frunza)
felii de lamaie pt decor
piper
sare


Mod de preparare:

Pestele l-am decongelat, curatat de intestine, spalat si apoi taiat file. L-am condimentat, stropit cu zeama de lamaie si ulei si l-am tinut la frigider timp de 30 minute.
Intre timp se pregateste salata. Marul curatat si taiat cubulete, rodia, merisoarele si bucatile de piersica le-am amestecat intr-un bol peste care am adaugat firul de ceapa tocat marunt.
Dupa ce am scos pestele din frigider l-am pus pe gratarul incins pana s-a rumenit. Salata de fructe se pune peste macrou. Se poate servi si cu traditionala salata verde cu rosii si castraveti.
Macrou la gratar recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou plic galeo mar piersica merisor ceapa verde frunza lamaie rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3314 viz    0 com
6048 viz    0 com
2990 viz    0 com
2574 viz    0 com
4879 viz    0 com
1467 viz    0 com
2623 viz    0 com
1408 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020107 (s)