News Flash:

Un desert savuros - Budinca de cafea - Revigoranta

9 Martie 2017
836 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140 gr cafea tare
140 gr zahar
4 oua
60 ml lapte
1 varf de sare

Mod de preparare:

Pune laptele la fiert si lasa-l apoi la racit. Bate bine ouale, adauga zaharul, laptele si sarea. Apoi pune cafeaua.
Toarna compozitia intr-un recipient cu forma preferata si pune la bain marie. Lasa la foc mediu pana cand compozitia se intareste.
Lasa sa se raceasca si apoi presara cu zahar pudra.
Se serveste calda sau rece. Daca o mananci rece, ar fi bine sa o dai la frigider 1 ora inainte de servire. O mai poti garnisi cu ciocolata rasa, fulgi de ciocolata, sirop de ciocolata, cu frisca sau chiar poti presara bucatele mici de nuca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca cafea retete budinca retete cafea
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021976 (s)