News Flash:

Un desert foarte usor: Bile de cocos

13 Mai 2013
3724 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 albus de ou
85 g nuca de cocos
85 g zahar tos

Mod de preparare
:

Albusul l-am batut spuma, apoi am adaugat treptat zaharul, iar la final nuca de cocos. Cu mana umeda am format bilute de marimea unei nuci, pe care le-am tavalit prin nuca de cocos. Am pus bilutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, pana bilutele devin aurii.

Bile de cocos recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024789 (s)