News Flash:

Un deliciu! Reteta e simpla! Le poti servi simple ori cu salata - Ciuperci invelite in bacon la cuptor

16 Iunie 2017
3605 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 ciuperci champignon
11 felii de bacon
1 ceapa rosie
1 ardei gras galben
2 catei de usturoi
2 linguri vin alb
½ lingurita sare (dupa gust)
½ lingurita piper macinat (dupa gust)

Mod de preparare:

Baconul feliat se rumeneste intr-o tigaie incinsa fara unt sau ulei, iar cand feliile de bacon sunt rumene se scot intr-o farfurioara. Daca nu avem bacon putem folosi orice alt mezel ne place.

In grasimea lasata de bacon se prajeste timp de 2 minute usturoiul si ceapa rosie taiata marunt si o felie de bacon taiata bucatele, apoi se adauga si ardeiul gras tocat marunt si se amesteca. Se stropeste cu vin cand incepe sa sfaraie iar dupa inca 3 minute se opreste focul si se condimenteaza compozitia dupa gust cu sare si piper.

Ciupercile se curata de picioruse, se spala sub jet de apa si se tamponeaza cu un servet, fiecare ciuperca se umple cu umplutura din tigaie, apoi se infasoara in bacon care se fixeaza cu ajutorul scobitorilor.
Se asaza intr-o tava si se coc la cuptor timp de 15 minute la 180 grade. Se servesc calde sau reci fiind un aperitiv sau o garnitura excelenta.

Reteta de ciuperci la cuptor, invelite in bacon, ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon ceapa rosie usturoi vin alb tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020401 (s)