News Flash:

Un deliciu in zi de vara - Cafea cu nuca de cocos

18 Iulie 2017
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml sirop de ciocolata neagra
500 ml cafea simpla
1 lingurita extract de nuca de cocos
120 ml lapte de vaca sau lapte de cocos
1/2 cana nuca de cocos
100 ml frisca lichida
1/2 lingurita extract de vanilie
30 g zahar pudra

Citeste si De ce nu e bine sa-ti speli des cana din care bei cafea

Mod de preparare:

Pune la incins o tigaie de teflon, nonaderenta. Adauga fulgii de nuca de cocos si caleste-i bine, amestecand continuu pana devin aurii. Varsa-i apoi pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca.
Intr-un bol pentru mixer adauga frisca lichida si bate-o bine pana se intareste. Treptat adauga zaharul si apoi incorporeaza vanilia.
Intr-un vas incapator adauga siropul de ciocolata si extractul de nuca de cocos. Amesteca foarte bine si adauga treptat, peste acestea, cafeaua fierbinte. Adauga apoi laptele si amesteca foarte bine.
Toarna cafeaua in cani, adauga frisca si decoreaza totul cu nuca de cocos prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frisca lichida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018623 (s)