News Flash:

Un deliciu garantat cand e vorba de nuci si ciocolata - Tort de ciocolata cu nuci

16 August 2017
1755 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
6 oua
320 g zahar
130 g ciocolata
200 g faina
un praf de sare

Pentru crema:
150 g nuci
200 g zahar
4 galbenusuri
1 plic de zahar vanilat
lamaie
coniac
un praf de sare

Citeste si Asa bunatati in viata ta nu ai mancat! Gogosi la cuptor - Mai gustoase si mai sanatoase decat cele la tigaie

Mod de preparare:


Amesteca zaharul cu galbenusurile, adauga si ciocolata data pe razatoare si faina, apoi pune si galbenusurile batute spuma.
Tapeteza o forma de tort cu hartie de copt, toarna compozitia si pune-o la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 15-20 de minute. Dupa ce se raceste taie blatul in trei foi.
Pentru crema, amesteca zaharul cu galbenusurile, coaja rasa si zeama de la lamaie si coniacul si incalzeste apoi compozitia la bain-marie, pana cand se leaga bine. Adauga apoi nucile si amesteca bine pana obtii o crema spumoasa, apoi umple foile cu aceasta crema.
Decoreaza tortul dupa preferinte, cu fructe sau ornamente de ciocolata.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bain-marie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020865 (s)