News Flash:

Un deliciu elvetian pe care trebuie neaparat sa-l incerci! Rosti e cea mai gustoasa reteta de cartofi cu oua

29 Iunie 2017
6396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

oua
cartofi
sunca sau bacon
ulei
sare
piper

Mod de preparare:


Cartofii se curata si se dau pe razatoare (cea mai mare, pentru a obtine fasii mai late). Se presara sare si piper si se lasa la odihnit, ca sa iasa apa din ei. Apoi se storc intre palme pentru a elimina apa.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pun cartofii dati pe razatoare si se da forma rotunda. Se presara sunca sau bacon rumenit anterior. Se rumeneste pe o parte si pe alta. La final se toarna oua ochiuri peste si se serveste cald. Se poate presara ceapa verde sau cascaval ras.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi sunca bacon razatoare tigaie incinsa bacon rumenit ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013448 (s)