News Flash:

Un deliciu chinezesc pe care si tu il poti face - Pui cu sos de portocale

16 Iunie 2017
789 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Te-ai saturat de clasicul pui fript sau facut snitele si vrei sa incerci o reteta chinezeasca de pui cu portocale? Atunci iata cum faci un preparat gustos, in doar cateva minute.

Ingrediente:

Piept de pui
Usturoi pisat
Sare si piper
Coaja de portocale
Faina
Oua
Sos de soia
Pesmet
Zahar
Suc de portocale
Amidon

Mod de preparare:

Pieptul de pui taiat bucati se amesteca bine cu coaja de la o portocala, sare, piper, usturoi pisat si putin sos de soia.
Se dau bucatile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Apoi, intr-o tigaie separata se face sosul. Putina supa de pui (sau apa, cam jumate de litru), coaja de la o portocala si sucul de la doua portocale, cateva lingurite de zahar si una de amidon. Cand sosul s-a ingrosat se adauga bucatile de pui si se amesteca.
Se serveste cu orez.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

snitele reteta chinezeasca oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014282 (s)