News Flash:

Un deliciu ca-n Rai - Tarta cu branza si coacaze rosii

12 Iunie 2017
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Deserturile ce au la baza aluatul clasic frantuzesc de tarta sunt aromate si crocante. Reteta cu branza si glazura de coacaze rosii nu necesita multe ingrediente si se prepara usor!

Ingrediente:

Pentru aluat:
250 g faina
75 g zahar
125 g unt
2 plicuri zahar vanilat
1 praf sare
1 ou

Pentru umplutura:
500 g mascarpone
500 g branza
de vaci cremoasa
4 oua
125 g zahar
coaja de la 1 lamaie
2 linguri zeama de lamaie
35 g amidon din porumb
100 g fulgi de cocos

Pentru decor:
500 g coacaze rosii
150 g zahar
10 g gelatina
50 ml apa

Mod de preparare:

Pentru aluat, amesteci faina cu cele 2 tipuri de zahar si sarea si, in mijlocul lui, pui untul rece, taiat cubulete si oul. Amesteci ingredientele cu mana pana obtii un aluat pe care-l dai la frigider 30 de minute. Pentru umplutura, amesteci branza mascarpone cu branza de vaci, zaharul, ouale, coaja si zeama de lamaie.

La final, adaugi amidonul si 85 g de fulgi de cocos. Intinzi aluatul obtinut intr- o forma tapetata, il intepi din loc in loc si-l presari cu restul din cantitatea de fulgi de cocos. Peste blat pui umplutura de branza si coci tarta o ora, la 175 °C. Cand este gata, o lasi sa se raceasca 15 minute in cuptor, cu usa intredeschisa.

Pentru decor, speli coacazele, le cureti de codite si samburi, le amesteci cu zaharul si le pui pe foc pana se topeste tot zaharul si incep sa lase zeama. Gelatina o amesteci cu apa si o lasi sa se dizolve 15 minute, apoi o torni peste fructe. Peste tarta racita pui coacazele impreuna cu siropul. Dai prajitura la frigider 5 ore.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frigider
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022221 (s)