News Flash:

Umplutura pentru placinte si prajituri - DOAR din 2 ingrediente

12 Septembrie 2016
2658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 kg mere
zahar

Mod de preparare:

1. Spala merele, curata-le si da-le pe razatoare.
2. Amesteca-le cu zahar. Regula este sa pui 200 gr zahar la 1 kg de mere.
3. Umple borcanele cu aceasta compozitie si infileteaza bine capacele.
4. Pune apoi borcanele la sterilizat. Cele de 500 gr ar trebiui sterilizate cam 20-30 de minute.

ATENTIE:
- foloseste mere tari si proaspete;
- cand pui umplutura peste aluat, presara putina scortisoara;
- fierbe coaja merelor cu niste coacaze rosii, ca sa-ti faci un delicios compot.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

umplutura mere placinta mere prajitura mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017673 (s)