News Flash:

"Umflatica" cu branzica - Prajitura japoneza care a facut inconjurul lumii

31 August 2016
64474 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

275 ge crema de branza Philadelphia
3 galbenusuri
140 ml lapte condensat
300 gr faina de grau
10 g amidon de porumb
300 ml lapte normal
80 gr unt
3 albusuri
110 gr zahar granulat

Mod de preparare:

1. Tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda, cu pereti detasabili.
2. Mixeaza crema de branza ca sa o faci mai pufoasa.
3. Mixeaza galbenusurile.
4. Adauga laptele condensat. Continua sa mixezi la viteza mai mica.
5. Intr-un castron amesteca faina cu amidonul.
6. Adauga faina peste galbenusuri. Mixeaza la viteza mai mica.
7. Toarna totul peste crema de branza si omogenizeaza.
8. Pune laptele si untul la foc potrivit, intr-o oala.
9. Cand incepe sa fiarba, iar untul e complet topit, toarna peste mixul cu faina si crema de branza. Omogenizeaza.
10. Incinge cuptorul la 150 de grade Celsius.
11. Mixeaza albusurile cu zaharul granulat.
12. Incorporeaza mixul anterior in albusuri. Omogenizeaza cu o spatula.
13. Toarna compozitia in tava pregatita si baga in cuptor pentru 15 minute. Creste apoi temperatura la 170 de grade Celsius si mai tine 25 de grade, iar cu 5 minute inainte de final mareste temperatura la 180 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura japoneza cheesecake prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022715 (s)