News Flash:

Uite cum se prepara maioneza de post. Este mult mai sanatoasa decat cea cu ou

14 Decembrie 2017
3760 Vizualizari | 0 Comentarii

Daca aveti pofta de maioneza, nutritionistii va sfatuiesc sa o preparati in casa, din oua proaspete si ulei de masline. Evitati ouale de rata, fiindca pot vehicula Salmonella. Utilizati zeama de lamaie stoarsa pe loc, nu acid citric sau suc de lamaie industrial. Maioneza trebuie consumata ocazional. Pentru post, este bine sa optam pentru maioneza din cartofi.

Citeste si Ce faci daca ti s-a taiat maioneza - Se poate repara mai usor decat crezi

Maioneza de post din cartofi se prepara cu urmatoarele ingrediente:

  • 2 cartofi
  • suc de lamaie proaspat stors
  • o lingura de mustar
  • ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa si sare. Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit, apoi se fac piure. Adaugam mustarul si o lingura de ulei, amestecand in continuu. Se completeaza compozitia cu mustar si ulei pana la obtinerea compozitiei dorite. Adaugam sare si piper dupa preferinte.

Citeste si Cum repari icrele taiate! Secretul pe care orice gospodina trebuie sa-l stie!

Citeste si reteta de maioneza cu avocado

Ingrediente:

  • 2 bucati de avocado, bine copt
  • 1-2 lingurite cu mustar Dijon, in functie de gust
  • putina miere de albine
  • putina sare
  • 1 lingurita cu zeama de lamaie
  • putin turmeric pentru culoare

Citeste si Cea mai simpla maioneza - Iata ce sa faci pentru a fi sigura ca maioneza nu se va taia

Mod de preparare:

Se piseaza avocado cu furculita foarte bine si se amesteca celelalte ingrediente cu ajutorul unui tel. Se pot mixa si in robotul de bucatarie

preluat de pe realitatea si eva

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021882 (s)