News Flash:

Uite cum se fac ciupercile scazute

6 Februarie 2012
3517 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciuperci scazute
Ingrediente:

700 g hribi sau ciuperci champignon
150 ml vin
o ceapa mica
putin ulei
sare
3 linguri patrunjel tocat
piper
 
Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, dupa care punem ciupercile. Cand a scazut zeama lasata de ele adaugam vinul, amestecam si mai lasam sa se faca la foc mic. La final se potriveste de piper si sare si se presara patrunjel verde tocat. Se pot servi cu mamaliga.
Ciupercile scazute din imagine au fost pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hribi ciuperci champignon vin ceapa ulei sare patrunjel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019901 (s)