News Flash:

Uite cum sa faci un aperitiv simplu, cu prosciutto si masline

18 Aprilie 2017
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g gnocchi
1 crenguta rozmarin
120 g prosciutto crudo sau sunca
40 g cascaval
20 de masline verzi, fara samburi
ulei, pentru prajit
sare

Mod de preparare:

Incingi uleiul in tigaie cu crenguta de rozmarin, presari gnocchi cu putina sare si ii prajesti pe ambele parti, 10-15 minute.
Feliezi cascavalul si prosciutto, apoi le tai bucati de marimea la gnocchi. La final trebuie sa ai aproximativ 20 de bucati. Infigi intr-o scobitoare un gnocchi, o bucata de prosciutto, o bucatica de cascaval si o maslina.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gnocchi rozmarin prosciutto crudo masline verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013704 (s)