News Flash:

Uite cu ce poti bea cafeaua sau ceaiul - FOTO

11 Ianuarie 2012
2722 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

155 gr faina pentru prajituri
2 lingurite praf de copt
55 gr zahar brun
55 gr zahar pudra
1 ou
2 picaturi esenta de vanilie
3 linguri ulei de floarea-soarelui
85 gr ciocolata de menaj taiata in bucati mari
55 gr ghimbir zaharisit taiat marunt

Pentru glazura:

55 gr zahar pudra
2 linguri zeama de portocala

Mod de preparare:

Toate cele de mai sus, se pun in robotul de bucatarie, pana se incorporeaza. Aluatul obtinut se scoate din robot intr-un castron, si se amesteca cu 85 gr ciocolata de menaj taiata in bucati mari, 55 gr ghimbir zaharisit taiat marunt. Se imparte aluatul in mingiute mici, se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, asezate la o distanta corespunzatoare unele de altele, si se coc pana devin aurii (15 min, sau in functie de cuptor).

Se amesteca ingredientele de glazura, apoi se pune intr-o punguta de plastic, se face o gaura mica si se decoreaza fursecurile (racite in prealabil). Merg de minune cu cafea sau ceai.
Fursecuri cu ciocolata si ghimbir din fotografii au fost pregatite de Dya.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Fursecuri_cu_ciocolata_si_ghimbir1.JPG
zahar brun zahar pudra ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036131 (s)