News Flash:

Uite asa se prepara un delicios strudel cu gem si nuci

5 Aprilie 2017
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g aluat foietaj congelat
100 g nuci macinate
1 lingurita plina cacao
2 linguri zahar
1 esenta de vanilie
3 linguri mari gem de gutui
1 ou
1 galbenus + 2 linguri lapte

Mod de preparare:

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze. Nucile macinate, cacaoa, zaharul si esenta de vanilie le-am amestecat. Am adaugat gemul, iar la final oul batut putin. A rezultat o crema legata.

Citeste si

Aluatul decongelat l-am pus pe planseta de lucru infainata, l-am intins putin cu sucitorul rezultand un dreptunghi. Crema am pus-o pe mijlocul aluatului, pe lungime, apoi am suprapus laturile, strangandu-le bine ca sa nu iasa compozitia. Am asezat aluatul cu partea imbinata in jos, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am crestat din loc in loc aluatul, si am dat tava la cuptorul preincalzit pana s-a rumenit usor, fara a se arde. La mine a durat cca 20-25 minute.
L-am lasat sa se racoreasca putin, apoi l-am taiat si papat cu mare pofta! Este foarte bun si a doua zi.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

strudel reteta strudel gem strudel cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021797 (s)