News Flash:

Uite asa se prepara salata boeuf dietetica

1 Martie 2017
3030 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu exista masa de sarbatoare fara salata de boeuf. Pentru a avea grija de silueta chiar si de sarbatori, va recomandam o salata de boeuf dietetica.

Are un gust deosebit, pe care toti invitatii il vor aprecia. Nu este nevoie sa ai prea multa experienta, iar rezultatul este unul spectaculos.
Spre deosebire de salata de boeuf clasica, salata de boeuf dietetica nu are maioneza. Se foloseste un inlocuitor al maionezei, din smantana si mustar.

Ingrediente (pentru 20 de portii):

500 gr muschi slab de vita
200 gr gogosari murati
100 gr cartofi
200 gr pastarnac
8 castraveti murati mici
40 gr mustar
cateva masline negre
1 buc. radacina telina
2 morcovi
piper alb proaspat macinat
200 gr smantana cu 12% grasime
frunze proaspete de patrunjel
sare

Mod de preparare:

Se fierbe muschiul de vitala foc potrivit, apoi se taie in cubulete mici. Pentru a termina totul mai repede, se recomanda sa se foloseasca o oala sub presiune, care va usura mult munca.

Se curata apoi legumele, se spala si se pun la fiert in apa clocotita. Dupa ce fierb, se taie in cubulete cartofii, morcovii, pastarnacul, telina, castravetii si gogosarii. Carnea si legumele se pun apoi impreuna intr-un castron mare.

Separat, se face inlocuitorul maionezei, din smantana cu mustar. Se amesteca bine cele doua ingrediente, pana la omogenizare, se condimenteaza cu sare si piper alb. Se toarna o parte peste legumele amestecate cu carne.
Se pune salata obtinuta pe un platou si se decoreaza cu restul de inlocuitor al maionezei.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata boeuf salata dietetica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1837 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019604 (s)