News Flash:

Uite asa se prepara celebrul piure irlandez

20 Octombrie 2016
2558 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
5 linguri de unt, la temperatura camerei
4 linguri de smantana, la temperatura camerei
3 cepe verzi
o cana de lapte cald
piper
sare

Mod de preparare:

Curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Pune-i la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand sunt fierti scurge apa si paseaza-i. Incorporeaza apoi trei linguri de unt, smantana si daca este necesar, adauga putin lapte pentru a-l subtia. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

La final, incorporeaza ceapa verde, tocata marunt. Adauga piureul intr-un castron mare si pune deasupra cele doua linguri de unt, ramase, cat este inca fierbinte.
Serveste piureul imediat ce untul de topeste. Il poti servi ca atare sau drept garnitura alaturi de friptura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piure pufos piure cremos retete piure piure irlandez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024453 (s)