News Flash:

Uite asa se prepara cel mai gustos si pufos pandispan cu cacao si frisca

12 Ianuarie 2017
14736 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

120 gr faina
1 plic praf de copt
150 gr unt moale
175 gr zahar
3 oua
pahar lapte cald
75 gr cacao
frisca (pentru decor)

Mod de preparare:


Mixati timp de cateva minute untul moale cu zaharul, adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt, incorporati galbenusurile unul cate unul amestecand dupa fiecare, amestecati cacaoa cu laptele cald, si adaugati in amestecul de mai sus.
Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura.
Le adaugam cu atentie, incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata.
Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute.
Ornam cu multa frisca pe deasupra si mai adaugam cativa biscuiti Oreo pentru decor.
Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pandispan pufos pandispan oua reteta pandispan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017168 (s)