News Flash:

Uite asa se prepara cel mai bun piept de pui cu sos de smantana

6 Martie 2017
6613 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 buc. piept pui
50 g unt
1 lingura faina
50 ml lapte dulce
150 ml smantana
4 catei usturoi
sare
piper
patrunjel proaspat
ulei pentru prajit pieptul de pui

Mod de preparare:

Pieptul de pui l-am spalat, l-am uscat bine cu servete, si l-am taiat bucati potrivite (nu foarte mici). Am sarat si piperat bucatile de piept si le-am lasat sa se odihneasca vre-o ora in frigider.
Cand a fost gata odihnit am prajit pieptul in ulei incins, iar cand a fost gata, l-am scos si l-am tinut la cald pana am pregatit sosul.
Am topit untul pe foc mic. Am adaugat o lingura de faina si am amestecat rapid. Am stins cu putin lapte dulce si cu smantana. Daca sosul este prea gros, se mai dilueaza cu putin lapte dulce.
Am sarat si piperat, am adaugat usturoiul pisat, si am lasat cateva minute, la foc mic.
Bucatile de piept prajit le-am pus intr-un vas de yena, peste carne am adaugat sosul de smantana.
Am dat la cuptor pentru cca 20 minute. Apoi am adaugat b tocat marunt si am mai dat la cuptor 5 min.
Am pus apoi 1 lingura delikat si am mai lasat inca vre-o 5 minute.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos smantana sos carne retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011620 (s)