News Flash:

Uite asa se face sosul picant de ardei si rosii

15 Martie 2017
203 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 kg rosii bine coapte
3 ardei iuti
4 ardei grasi rosii
o ceapa
450 ml otet de mere
100 ml suc lamaie
200 g zahar
o lingurita sare
o legatura marar
5-6 catei usturoi

Mod de preparare:

Rosiile taiate cubulete se pun intr-o cratita incapatoare si se lasa o ora la fiert. Se ia spuma ori de cate ori apare.
Se adauga ardeii iuti fara seminte, ardeii grasi taiati fasii groase de 1 cm, usturoiul pisat, otetul, sucul de lamaie, ceapa taiata marunt sau solzisori, dupa gust. La final, se adauga zaharul si sarea. Se reduce focul si se lasa sa fiarba la foc mic timp de trei ore, inlaturand spuma daca se mai aduna la suprafata.
Dupa acest timp, se pune mararul si apoi se repartizeaza foarte repede amestecul in borcane, avand grija sa se lase un spatiu de doua degete. Se pun capace si se mai fierb 10 minute in apa clocotita.

sursa: retete practice

sos picant sos rosii sos ardei sos friptura sos cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011650 (s)

loading...