News Flash:

Uite asa se face rulada de omleta cu rucola

25 Aprilie 2017
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
250 g mozzarella
30 g rucola
120 g sunca
2 lingurite de ulei
2 lingurite de parmezan
sare
piper

Mod de preparare:

Sparge ouale intr-un vas adanc, apoi bate-le bine impreuna cu sarea, piperul si parmezanul ras. Varsa ouale batute intr-o tigaie cu doua lingurite de ulei si prajeste omleta pe o parte si pe cealalta. Cand este aproape gata, scoate-o pe o farfurie, imprastie pe deasupra felii de mozzarella, bucatele de sunca si frunze de rucola. Ruleaza omleta, apoi aseaz-o din nou in tigaie si mai las-o un minut, doua pana ce se topeste mozzarella.

Citeste si Cum am facut cea mai buna omleta cu cartofi

Trebuie sa stii ca rulada poate avea si alte tipuri de umpluturi. Poti inlocui mozzarella cu cascaval, iar rucola cu spanac sau cu ciuperci.
Rulada din omleta cu rucola se serveste calda, taiata in felii de grosimea unui deget si cu putin parmezan ras presarat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada omleta rulada rucola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020538 (s)