News Flash:

Uite asa se face pilaful cu masline si cascaval gratinat

19 Iunie 2017
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 g orez bob lung
200 g sunca
o ceapa
2 catei de usturoi
100 g cascaval ras
600 ml supa de legume
100 g masline fara samburi
3-4 rosii
5 linguri de unt
1-2 lingurite Vegeta Naturella
sare
piper
patrunjel

Mod de preparare:


Topesti 3 linguri de unt si sotezi un minut ceapa si usturoiul maruntite, adaugi orezul, amesteci si torni din cand in cand, cate un polonic din supa si pui sunca taiata dupa preferinta.
Cand orezul este gata, trebuie sa straluceasca!
Adaugi restul de unt, Vegeta Naturella, gusti si potrivesti de sare si piper, apoi rastorni mancarea intr-un vas pe care il vei da la cuptor.
Presari cascavalul ras, maslinele, rosiile taiate si tii pana se gratineaza. Servesti cu patrunjel taiat fin.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi rosii vegeta naturella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019288 (s)