News Flash:

Uite asa se face friptura de miel, frageda si suculenta - Invata aceste trucuri si nu vei mai gresi

24 Martie 2017
3413 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati coasta de miel
1 bucata gat miel
1 lingurita rasa sare de mare
1 lingurita rasa cimbru
1 lingurita rasa piper negru boabe
1 lingurita rasa piper rosu boabe
8 catei de usturoi
200 ml vin alb
200 ml apa
4 rosii coapte
ulei de masline

Citeste si despre Sarmale facute cu carne de curcan

Mod de preparare:

Carne de miel am condimentat-o cu sare, cimbru si piperul boabe.
Am pus carnea intr-o tava stropita putin cu ulei, apoi am adaugat rosiile tocate marunt, cateii de usturoi taiati bucati marisoare.
Am adaugat vinul si apa, si am dat la cuptorul preincalzit cca 2 ore, la foc potrivit, intorcand bucatile de carne din cand in cand.
Am servit alaturi de mamaliguta calda.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

negru boabe usturoi vin alb citeste si mamaliguta calda
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1920 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013538 (s)