News Flash:

Uite asa se face dulceata de castane. Pentru gust, pune o fiola de...

15 Octombrie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg castane
1, 5 kg zahar
1 fiola esenta de rom
1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare:

Decojeste castanele si fierbe-le pana se inmoaie. Strecoara-le si indeparteaza pielitele de pe acestea. Adauga-le apoi in robotul de bucatarie si mixeaza-le pana se transforma intr-o pasta omogena. Pune pasta de castane pe foc impreuna cu zaharul si fierbe-o aproximativ 30 de minute.

Inainte de a stinge focul adauga vanilia si romul. Amesteca totul foarte bine si toarna dulceata in borcane curate. Inchide bine capacul si intoarce borcanele cu fundul in sus. Lasa-le asa pana cand se racesc complet, la temperatura camerei. In acest fel borcanele se vor vida fara a fi nevoie sa le pui la cuptor, sau sa le fierbi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata castane retete castane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1872 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025150 (s)