News Flash:

Uite asa se face cea mai buna tocanita de ciuperci cu mamaliga

18 Ianuarie 2018
1413 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru zilele in care vrei sa renunti la carne, prepara aceasta delicioasa tocanita de ciuperci cu mamaliga.

De ce ai nevoie pentru tocanita de ciuperci cu mamaliga:

Pentru mamaliga:

  • 500 ml supa de legume
  • malai
  • 1 praf de sare
  • 50 ml lapte
  • pudra de usturoi, dupa gust
  • boia, dupa gust

Citeste si Fa o tocanita cu carne frageda de vita si mazare, intr-un sos bun de mancat pe paine si simplu

Pentru tocanita:

  • 2 linguri ulei
  • 200 g ceapa
  • 1, 2 kg ciuperci

Citeste si Reteta de post - Tocanita de post, cu dovlecei si morcovi

  • 50 ml bere
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Citeste si Tocana asta e preferata mea - Nu ai ce sa nu-ti placa la ea - Afla cum sa faci si tu tocana mexicana

Cum se prepara tocanita de ciuperci cu mamaliga:

Incalzesti supa de pui, adaugi sare, dupa gust, si malai cat sa obtii o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Torni laptele, adaugi, daca vrei boia si pudra de usturoi, dupa gust si lasi mamaliga sa fiarba pana cand se desprinde de pe peretii vasului.

Citeste si Genul de tocanita cu smantana, in care vrei sa inmoi un colt de paine si sa mananci absolut totul - Ardei copti cu smantana

Pentru tocanita, incingi uleiul, adaugi cepele tocate si le sotezi pana cand se inmoaie. Adaugi ciupercile tocate si le lasi pana cand se evapora apa lasata. Torni berea, adaugi usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust. Mai lasi sa fiarba cateva minute, apoi servesti ciupercile cu mamaliga calda.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025723 (s)