News Flash:

Uite asa procedezi cand vrei sa faci ceapa umpluta cu carne si cascaval

13 Iulie 2017
236 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca iti place ceapa si ai folosi-o in orice combinatii in bucatarie cu siguranta aceasta reteta va fi pe placul tau. Se prepara usor si este foarte gustoasa.

Ingrediente:

6 cepe mari
2 ardei grasi
2 pulpe dezosate de pui
2 ciuperci
2 morcovi
2 linguri unt
½ cana vin alb
100 g cascaval
1 lingura ulei
3 linguri patrunjel tocat
sare
piper

Citeste si Ceapa umpluta la cuptor

Mod de preparare:


Tai carnea cubulete sau o dai prin masina de tocat. Razi morcovii, toci ardeii, ciupercile si o jumatate de ceapa. Intr-o tigaie, sotezi in putin unt toate legumele cu carnea pana cand isi schimba culoarea. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Stingi cu vinul, apoi il lasi sa scada.
Cureti cepele, le speli, le dai la fiert in apa cu putina sare 15 minute si le tai capetele pe inaltime. Scoti miezul cu grija, lasand cateva foi care sa sustina umplutura. Le umpli uniform cu compozitia si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Presari restul pe deasupra. Le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau le rulezi in folie de aluminiu. Dai la cuptor, la foc mediu, 20-25 de minute. Servesti cu patrunjel tocat.

sursa: click pofta buna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin alb cascaval patrunjel tocat umplutura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019552 (s)