News Flash:

Uite asa faci oua umplute cu pasta de ton

13 Aprilie 2017
788 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 oua
1 conserva de ton in suc propriu
2 fire de ceapa verde
2 castraveti murati mici
2 lingurite mustar
2 lingurite suc de lamaie
marar
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierb ouala astfel incat sa fie tari. Dupa ce se racesc se decojesc si se taie in doua. Se scoate galbenusul.
Ceapa verde si castravetii murati se taie marunt si se amesteca cu galbenusurile de ou, mararul si patrunjelul. Adaugati sare si piper dupa gust.
Ingredientele se amesteca cu o furculita pana cand pasta devine fina.

Citeste si Oua umplute cu avocado - O reteta sanatoasa

Se aseaza ouale pe un platou si apoi se pune compozitia in fiecare dintre ele. Puteti puneti compozitia folosind o lingurita sau un posh pentru a avea forme interesante. Daca pasta obtinuta e prea groasa puteti sa adaugati doua lingurite de maioneza sau sa mai puenti pitinmustar.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau marar. Puteti decora si cu gogosari murati pentru a da culoare aperitivului oua umplute cu ton.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marar platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021468 (s)