News Flash:

Uita de papanasii la tigaie! Iata cum poti sa-i faci la cuptor ca sa fie si mai buni

5 Septembrie 2016
40007 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 gr branza de vaci
1 lingurita praf de copt
5-6 linguri smantana semidegresata
2 plicuri zahar vanilinat
2 oua
3 linguri de zahar alb
3-4 linguri gris
2 linguri unt

Mod de preparare:

1. Amesteca zaharul alb cu zaharul vanilinat, branza, untul moale si ouale. Omogenizeaza.
2. Separat amesteca praful de copt cu smantana si grisul. Lasa bolul deoparte in jur de 10-15 minute.
3. Amesteca cele doua compozitii. Omogenizeaza.
4. Ia cate o lingura din umplutura, modeleaz-o intre palme si pune-o in tava tapetata cu hartie de copt.
5. La final baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 30-35 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

papanasi cuptor papanasi prajiti reteta papanasi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1428
wh0cd235966 albuterol online cheap esomeprazole cymbalta prescriptions
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017774 (s)