News Flash:

Udon

12 Septembrie 2011
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
Udon
Ingrediente: 2 cani de faina 2/3 cani de apa 1 lingura de sare Mod de preparare: Se cerne faina intr-un bol si se face o gaura in mijloc. Se dizolva sarea in apa si se adauga la faina. Se amesteca pana se formeaza un aluat. Se pune intr-o punga Ziploc, se acopera cu un stergar umed si se lasa sa se odihneasca 2 ore. Se intinde o foaie de 3 mm  pe o masa pe care s-a presarat faina si se impatureste in trei. Se taie fasii de 3 mm si se despart ca sa nu se lipeasca. Se pune apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune udonul pentru 25-30 de minute si se adauga niste apa rece de fiecare data cand incepe sa fiarba. Se scurg si se clatesc cu apa rece. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina paste retete vegetariene ciorba radauteana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1369 viz    0 com
1165 viz    0 com
1462 viz    0 com
1507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022617 (s)