News Flash:

Turtite tip Focaccia

19 Mai 2011
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Turtite tip Focaccia
Ingrediente: 450 gr faina 225 gr apa calduta 7 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 10 linguri ulei de masline cu aroma de salvie 1 lingurita zahar 10 linguri pasta de rosii/bulion 2 linguri de cimbru uscat Kotanyi Mod de preparare: Se prepara aluatul amestecand intai drojdia uscata cu zaharul si apa calduta in mijlocul fainii, incorporam si 2-3 linguri de ulei de masline cu aroma de salvie. Apoi framantam putin si cand aluatul prinde consistenta se adauga sarea. Se framanta bine si se face o bila mare, se acopera si se lasa 2 ore la dospit. Apoi din bila mare facem 5 bile mici si le intindem pe un tocator de lemn cu mana. Le intepam cu degetul si dupa ce am incins o tigaie de teflon antiaderenta cu capac (eu am folosit Doubletta) se aseaza cate una turtitele noastre. Se coace vreo 4 minute pe o parte, fara sa ungem cu nimic tigaia, apoi intoarcem si partea coapta o ungem cu bulion amestecat cu putin ulei de masline si apoi presaram cimbrul. Se pune capacul cald la loc si se coace inca 4 -5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar placinte rosii patrunjel tocat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
2531 viz    0 com
1045 viz    0 com
2096 viz    0 com
917 viz    0 com
3370 viz    0 com
1273 viz    0 com
1188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013803 (s)