News Flash:

Turtite de cartofi la tigaie

19 Octombrie 2016
5505 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
5 lingurite ulei de gatit
sare dupa gust
piper negru, proaspat rasnit

Mod de preparare:

1. Spala cartofii si fierbe-i in coaja.
2. Scurge-i apoi de apa si curata-i.
3. Da-i pe razatoarea cu gauri mai mari.
4. Potriveste cartofii de sare si piper si pune cateva picaturi de ulei (foarte putin).
5. Ia cate doua linguri din compozitie, modeleaz-o intre palme sub forma de turtita mai subtire si pune-o la prajit, in ulei incins. Ca sa nu se desfaca, adauga 1 lingurita de gris si foloseste o spatula lata (ca sa le intorci pe ambele parti, pentru a se rumeni).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnitura cartofi turtite cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017658 (s)