News Flash:

Turtite cu dovlecei

5 August 2013
5715 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g dovlecei
3 oua
o legatura buna de patrunjel
sare dupa gust
faina de semona di grano duro (eu am pus 400 g)
apa minerala (jumatate de litru am)
hamsii conservati in ulei
ardei iute

Mod de preparare:

Dovleceii ii spalam, stergem de apa si taiem felii foarte fine. Ii stringem frumos cu minutele cica sa iasa apa din, eu i-am strins nu pentru ca ar fi avut apa, ci ca sa se sfarime un pic. Facem un aluat din faina, apa minerala si ouale zbatute bine, adaugam sare dupa gust, patrunjel spalat si taiat marunt si vom obtine un aluat destul de molcut (deh trebuie luat cu un polonic sau o lingura mai mare, din alea pentru salata). Adaugam dovleceii, amestecam bine si-n tigaia de prajit in ulei mult si infierbintat bine, punem cu lingura gramajoare din compozitie. Le prajim pe ambele parti, le punem pe hartie absorbanta ca sa nu fie prea uleioase. O parte le-am facut asa, iar in restul compozitiei am pus bucatele de hamsii si ardei iute taiat feliute subtiri.
Se servesc caldute sau chiar reci.

Turtite cu dovlecei recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei patrunjel apa minerala ardei iute salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1450 viz    0 com
2751 viz    0 com
1463 viz    0 com
2173 viz    0 com
1530 viz    0 com
1503 viz    0 com
1178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012959 (s)