News Flash:

Turtite cu dovlecei

5 August 2013
5784 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g dovlecei
3 oua
o legatura buna de patrunjel
sare dupa gust
faina de semona di grano duro (eu am pus 400 g)
apa minerala (jumatate de litru am)
hamsii conservati in ulei
ardei iute

Mod de preparare:

Dovleceii ii spalam, stergem de apa si taiem felii foarte fine. Ii stringem frumos cu minutele cica sa iasa apa din, eu i-am strins nu pentru ca ar fi avut apa, ci ca sa se sfarime un pic. Facem un aluat din faina, apa minerala si ouale zbatute bine, adaugam sare dupa gust, patrunjel spalat si taiat marunt si vom obtine un aluat destul de molcut (deh trebuie luat cu un polonic sau o lingura mai mare, din alea pentru salata). Adaugam dovleceii, amestecam bine si-n tigaia de prajit in ulei mult si infierbintat bine, punem cu lingura gramajoare din compozitie. Le prajim pe ambele parti, le punem pe hartie absorbanta ca sa nu fie prea uleioase. O parte le-am facut asa, iar in restul compozitiei am pus bucatele de hamsii si ardei iute taiat feliute subtiri.
Se servesc caldute sau chiar reci.

Turtite cu dovlecei recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei patrunjel apa minerala ardei iute salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1493 viz    0 com
2905 viz    0 com
1506 viz    0 com
2249 viz    0 com
1604 viz    0 com
1553 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013190 (s)