News Flash:

Turtite cu chimen si branza

21 Martie 2012
3774 Vizualizari | 0 Comentarii
Turtite cu branza si chimen
Ingrediente:

420 g faina
140 g cascaval
50 g unt
1 lingura mustar dijon
2 lingurite seminte de chimen
300 ml lapte

Mod de preparare:

Prima data se incinge la 200 de grade cuptorul, dupa care se tapeteaza cu hartie de copt o tava. Apoi amestecam untul si faina, adaugam semintele de chimen si branza. Spre final incorporam mustarul si laptele si framantam aluatul. Intindem o foaie din aluat (grosa de 2 cm) pe care o taiem cu o forma rotunda de biscuiti. Asezam turtitele in tava pregatita la distanta de 1 cm. Presaram pe deasupra semintele de chimen ramase. Dam pentru un sfert de ora la cuptor. Le lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval unt mustar dijon lapte biscuiti tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1795 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036748 (s)