News Flash:

Turtele bunicii erau intotdeauna pufoase, parfumate si foarte gustoase! Uite cum le facea ea

23 Septembrie 2016
6797 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pahare faina
125 gr unt
1 lingurita zahar
1 pahar iaurt
putina sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Pentru umplutura:
piure de cartofi / carnati

Mod de preparare:

1. Topeste untul la bain-marie.
2. Amesteca zaharul cu iaurtul.
3. Incorporeaza bicarbonatul si untul. Omogenizeaza.
4. Toarna mixul cu iaurt peste faina si sare treptat. Amesteca pentru a obtine un aluat moale si omogen.
5. Lasa aluatul deoparte in jur de 10 minute, apoi imparte-l in trei parti.
6. Trece cu sucitorul peste bucati.
7. Pune in mijlocul fiecareia 1-2 linguri de umplutura sau 2-3 felii de carnati, apoi impacheteaza bine, sigiland marginile. Trece inca o data cu sucitorul peste turte, ca sa se aplatizeze.
8. Prajeste turtele in ulei incins. Scoate-le pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat turte retete turte turte umplute turte umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015488 (s)