News Flash:

Turte umplute - Reteta cu care bunica nu dadea niciodata gres

3 Octombrie 2016
11114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pahare faina
1 pahar cascaval tare, dat pe razatoare
1 pahar sunca maruntita
putina sare
1 pahar kefir sau lapte acru
1/2 lingurita zahar
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

1. Amesteca bicarbonatul cu kefirul, zaharul si sarea.
2. Amesteca faina cu cascavalul si faina.
3. Amesteca cele doua compozitii si framanta bine aluatul.
4. Imparte-l in 6. Trece cu sucitorul peste fiecare bucatica. Trebuie sa fie subtiri de 2-3 mm.
5. Pune pe fiecare sunca, impacheteaza in doua, sigileaza marginile si trece iarasi cu sucitorul peste ele.
6. Prajeste-le in ulei incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat turte retete turte turte umplute turte umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014652 (s)