News Flash:

Turte din spanac cu mozzarella

2 Aprilie 2013
3718 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

20 g unt
150 g spanac
1 catel de usturoi zdrobit
60 g mozzarella data prin razatoare
45 g branza feta pisata
20 g parmezan dat prin razatoare
sare
4 lipii
1 albus de ou batut

Mod de preparare:

Topim untul intr-o tigaie si punem la calit spanacul cu usturoi timp de 2 minute, indepartam tigaia de pe foc si incorporam branzeturile si adaugam sare dupa gust (scurgem excesul de linchid daca este nevoie). Ungem lipiile cu amestecul de spanac si ungem marginile cu albus de ou. Impaturim lipiile pe jumatate si presam marginile. Incingem o tigaie la foc mediu. Ungem lipiile cu ulei de masline si le punem la copt cate un minut pe fiacre parte. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026880 (s)