News Flash:

Turte din spanac cu mozzarella

2 Aprilie 2013
3622 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 g unt
150 g spanac
1 catel de usturoi zdrobit
60 g mozzarella data prin razatoare
45 g branza feta pisata
20 g parmezan dat prin razatoare
sare
4 lipii
1 albus de ou batut

Mod de preparare:

Topim untul intr-o tigaie si punem la calit spanacul cu usturoi timp de 2 minute, indepartam tigaia de pe foc si incorporam branzeturile si adaugam sare dupa gust (scurgem excesul de linchid daca este nevoie). Ungem lipiile cu amestecul de spanac si ungem marginile cu albus de ou. Impaturim lipiile pe jumatate si presam marginile. Incingem o tigaie la foc mediu. Ungem lipiile cu ulei de masline si le punem la copt cate un minut pe fiacre parte. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025334 (s)