News Flash:

Turte cu iaurt

26 Mai 2011
2284 Vizualizari | 0 Comentarii
Turte cu iaurt
Ingrediente: 300 g iaurt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios Mod de preparare: Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faina, apoi se pune peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine. Aluatul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati. Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor. Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere sare faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2519 viz    0 com
2695 viz    1 com
1994 viz    0 com
1137 viz    0 com
8049 viz    0 com
1028 viz    0 com
2316 viz    1 com
1836 viz    0 com
4421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012932 (s)