News Flash:

Turte cu cascaval si sunca

6 Mai 2016
28245 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pahare de faina
1 pahar de chefir sau lapte acru
1 pahar de sunca (salam, crenvursti dati prin razatoare)
0.5 lingurita de bicarbonat de sodiu
0.5 lingurita de sare
1 pahar de cascaval tare (ras)
0.5 lingurita de zahar

Nota: 1 pahar = 250 ml

Mod de preparare:

Adaugati in chefir sarea, zaharul si bicarbonatul de sodiu, amestecati bine. Puneti cascavalul ras si faina. Amestecati bine si framantati aluatul. Impartiti aluatul in cateva bilute, intindeti fiecare bila sub forma de turta si puneti umplutura de sunca. Puteti pune alt tip de cascaval, la fel vor fi foarte gustoase. Lipiti marginile si rulati un pic.
Prajiti placintele intr-o tigaie incinsa cu ulei, pe ambele parti, la foc mediu, acoperite cu capac.

sursa: healthy-romania
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta sunca turta sunca turta cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021705 (s)