News Flash:

Turte cu branza sarata

29 Iunie 2016
4853 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 gr cartofi facuti piure
200 ml lapte
1 lingurita rasa de zahar granulat
15 gr drojdie proaspata
500 gr faina de grau
putina sare
niste ulei pentru prajit

Pentru servire:
cateva linguri de smantana
branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia si zaharul in lapte caldut. Lasa deoparte in jur de 5-10 minute.
2. Pune faina intr-un castron si amestec-o cu sarea, piureul si laptele cu zahar si drojdie.
3. Framanta bine aluatul, ca sa fie cat mai omogen. Acopera-l si lasa-l intr-un loc caldut.
4. Dupa ce si-a dublat volumul, imparte-l in mai multe bucatele. Trece cu sucitorul peste fiecare.
5. Pune turtele la prajit in ulei incins. Ai grija sa fie rumenite usor pe ambele parti. Ca sa nu ti se prinda de maini, da-te cu putin ulei.
6. Serveste-le cu smantana si branza data pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat turte reteta turte turte branza turte smantana turte prajite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12779 viz    0 com
1844 viz    0 com
1521 viz    0 com
1081 viz    0 com
2175 viz    0 com
1892 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018807 (s)