News Flash:

Turte cu branza sarata

29 Iunie 2016
4050 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr cartofi facuti piure
200 ml lapte
1 lingurita rasa de zahar granulat
15 gr drojdie proaspata
500 gr faina de grau
putina sare
niste ulei pentru prajit

Pentru servire:
cateva linguri de smantana
branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia si zaharul in lapte caldut. Lasa deoparte in jur de 5-10 minute.
2. Pune faina intr-un castron si amestec-o cu sarea, piureul si laptele cu zahar si drojdie.
3. Framanta bine aluatul, ca sa fie cat mai omogen. Acopera-l si lasa-l intr-un loc caldut.
4. Dupa ce si-a dublat volumul, imparte-l in mai multe bucatele. Trece cu sucitorul peste fiecare.
5. Pune turtele la prajit in ulei incins. Ai grija sa fie rumenite usor pe ambele parti. Ca sa nu ti se prinda de maini, da-te cu putin ulei.
6. Serveste-le cu smantana si branza data pe razatoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat turte reteta turte turte branza turte smantana turte prajite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12285 viz    0 com
1571 viz    0 com
1287 viz    0 com
887 viz    0 com
1862 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018635 (s)