News Flash:

Turte

27 Ianuarie 2012
7663 Vizualizari | 0 Comentarii
Turte
Ingrediente:

1 kg de faina alba
sare
o lingura de bicarbonat de sodiu
lapte batut sau iaurt de casa

Mod de preparare:

Cerni intr-un castron multa faina, cam un kg, presari putina sare, o lingura cu bicarbonat de sodiu si amesteci bine. Apoi incepi sa framanti turnand cu o cana de 0.5 lapte batut sau iaurt de casa. Aluatul trebuie sa iasa cam ca cel de paine, elastic si ferm. Se lasa 15 minute sa se odihneasca, apoi se rup bucati de aluat de marimea unui mar care se intind pe planseta infainata, in forma rotunda, astfel incat sa incapa intr-o tigaie teflonata. Se coc pe aragaz intr-o tigaie neunsa, la foc mediu sau pe plita de afara, daca aveti una. Se coc pe o parte, se intorc si pe cealalta parte.
Turte pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina alba sare lapte batut turte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2966 viz    0 com
2007 viz    0 com
7021 viz    0 com
5464 viz    0 com
1290 viz    0 com
2245 viz    0 com
3478 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 35 queries | Mysql time :0.026791 (s)