News Flash:

Turta umpluta - Aluat pe baza de chefir, gata in 15 minute

5 Ianuarie 2017
23330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pahar de chefir
catea 1/2  lingurita sare, zahar si bicarbonat de sodiu
1 pahar de cascaval (dat prin razatoare)
200 gr sunca data prin razatoare sau branza de vaci cu verdeata
2 pahare de faina de grau

Mod de preparare:

1. Se amesteca zaharul, sarea, chefirul si bicarbonatul de sodiu.
2. Se incorporeaza cascavalul si faina de grau. Se framanta aluatul.
3. Se imparte aluatul patru sau sase bucati. Fiecare bucata se intinde cu sucitorul pana cand atinge grosimea de 2 – 3 mm.
4. In interiorul fiecareia se pune umplutura. Se impaturesc in doua, se lipesc bine marginile, apoi se ruleaza inca o data.
5. Se unge cu putin unt o tava si se coc la foc mediu.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat turte turte umplute turte chefir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018815 (s)