News Flash:

Turta dulce de post

5 August 2011
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
Turta dulce de post
Ingrediente: 450 g faina 250 g zahar un pahar si jumatate de apa esenta de rom o cescuta de ulei scortisoara cuisoare (praf) un pumn de nuci bicarbonat zeama de lamaie Mod de preparare: Mai intai se caramelizeaza zaharul pe foc, dupa care se stinge cu apa si se adauga in ploaie faina, apoi uleiul, mirodeniile si la sfarsit bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor, la foc potrivit. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bicarbonat stins stafide vodca marmelada grapefruit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2441 viz    0 com
3080 viz    0 com
4285 viz    0 com
1307 viz    0 com
9192 viz    0 com
1465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013412 (s)