News Flash:

Turta dulce cu scortisoara

25 Noiembrie 2012
2751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde
100 g zahar
3 linguri de miere
1 lingurita praf de scortisoara
1 varf de lingurita bicarbonat de sodiu
2 oua

Mod de preparare:

Intr-un bol se sparg ouale, se adauga mierea, zaharul si se amesteca bine pana obtinem o compozitie omogena. Bicarbonatul de sodiu se dizolva in otet. Se adauga apoi scortisoara si faina. Se intinde o foaie groasa de aproximativ 3 cm si se aseaza intr-o tava unsa cu unt sau ulei. Tava se introduce in cuptor si se tine aproximativ 40 de minute. Se taie doar dupa ce se raceste. Optional, se pot adauga nuci sfarmate sau migdale.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar miere oua bol compozitie omogena cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033086 (s)