News Flash:

Turta dulce cu ghimbir si piersici

24 Mai 2012
2384 Vizualizari | 0 Comentarii
Turta dulce cu ghimbir si piersici
Ingrediente:

300 g faina
800 g piersici din compot taiate pe jumatate
40 g unt topit
125 ml lapte
3 linguri miere de albine
1 ou
100 g zahar
1 lingurita praf de copt
1 lingurita ghimbir
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita nucsoara

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se scurg piersicile de sirop. Punem piersicile cu partea taiata in sus intr-o tava si turnam oeste 60 ml de sirop din compot. Se bat ouale cu lapte, miere, unt si zahar. Adaugam apoi faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, ghimbir si nucsoara. Punem aluatul obtinut peste piersici si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste calda, cu frisca.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt lapte zahar ghimbir nucsoara compot cuptor frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1983 viz    0 com
1735 viz    0 com
1587 viz    0 com
4302 viz    0 com
2604 viz    0 com
2339 viz    0 com
4020 viz    0 com
3172 viz    0 com
13993 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033066 (s)