News Flash:

Turta dulce

26 Mai 2011
5985 Vizualizari | 0 Comentarii
Turta dulce1
Ingrediente: 500 gr faina 200 gr zahar doua oua doua galbenusuri doua lingurite bicarbonat stins 9 linguri de miere o lingurita scortisoara pisata Mod de preparare: Faceti un aluat astfel incat sa puteti face bilute de marimea unei masline. Puneti-le in tava unsa si tapetata si cand sunt gata rasturnati-le intr-un lighean (care trebuie acoperit). Se bat separat cele 2 albusuri, se cantaresc 200 gr zahar tos si se amesteca toate cu o lingurita cu zeama de lamaie. Amestecati bilutele (coapte) cu albusurile batute si asezati-le pe tava pentru a se usca. sursa articol: http://www.prajituri.info sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bicarbonat stins vin alb stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1062 viz    0 com
1327 viz    0 com
1594 viz    0 com
5334 viz    0 com
2700 viz    0 com
6222 viz    0 com
2384 viz    0 com
3984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019644 (s)