News Flash:

Turta dulce

26 Mai 2011
5840 Vizualizari | 0 Comentarii
Turta dulce1
Ingrediente: 500 gr faina 200 gr zahar doua oua doua galbenusuri doua lingurite bicarbonat stins 9 linguri de miere o lingurita scortisoara pisata Mod de preparare: Faceti un aluat astfel incat sa puteti face bilute de marimea unei masline. Puneti-le in tava unsa si tapetata si cand sunt gata rasturnati-le intr-un lighean (care trebuie acoperit). Se bat separat cele 2 albusuri, se cantaresc 200 gr zahar tos si se amesteca toate cu o lingurita cu zeama de lamaie. Amestecati bilutele (coapte) cu albusurile batute si asezati-le pe tava pentru a se usca. sursa articol: http://www.prajituri.info sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bicarbonat stins vin alb stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

966 viz    0 com
1234 viz    0 com
1513 viz    0 com
5131 viz    0 com
2543 viz    0 com
6123 viz    0 com
2290 viz    0 com
3857 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013556 (s)