News Flash:

Turta de dovleac cu parmezan

19 Iulie 2013
2152 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g dovleac taiat cuburi
600 g faina
1 plic praf de copt
90 g unt rece
100 g rosii uscate tocate
40 g parmezan ras
2 linguri arpagic tocat
125 ml lapte
1 ou batut

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se fierbe dovleacul timp de 15 minute si apoi preparam un piure pe care-l lasam deoparte sa se raceasca complet. Ungem o tava cu ulei si apoi o tapetam cu faina. Amestecam faina cu praful de copt si untul si adaugam rosiile, parmezanul, arpagicul si framantam bine. Incorporam laptele si oul in piureul de dovleac si apoi il amestecam cu aluatul. Mai framantam aluatul timp de 3 minute si apoi il asezam in tava pregatita. Trasam cu un cutit 8 felii si bagam la cuptor timp de 45 de minute. Lasam sa se raceasca inainte de a servi cu branzica si prosciutto.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac arpagic tocat ou batut prosciutto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013975 (s)