News Flash:

Turta de cartofi umpluta cu carne de curcan

25 Iulie 2016
2367 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri de ulei de masline
600 gr carne de curcan
putina sare
piper alb
1 lingura maghiran
1 lingurita seminte chimion
1 lingura mustar
2 cepe
3 catei de usturoi
1 rosie
200 ml apa

Pentru placinta de cartofi:
550 gr cartofi
120 gr faina de grau
1 ou
sare
piper alb
2 catei de usturoi
1 lingura boia de ardei dulce

Alte ingrediente:
150 ml ulei de gatit
100 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Taie carnea in bucati mai mici si prajeste-o in ulei incins.
2. Pune in tigaie sare, piper, maghiran si semintele de chimion.
3. Cand carnea incepe sa-si schimbe culoarea, adauga mustarul.
4. Dupa ce s-a prajit bine, pune peste carne ceapa tocata marunt si usturoiul feliat fin.
5. Taie apoi rosia si pune-o si pe ea.
turta de cartofi umpluta cu carne de curcan










6. Dupa cateva minute toarna apa si adauga si boiaua. Amesteca bine si lasa sa fiarba la foc potrivit.
turta de cartofi umpluta cu carne de curcan








Placinta:
7. Curata, spala si da pe razatoare cartofii. Stoarce-i bine de zeama.
8. Amesteca-i cu restul ingredientelor de la placinta.
9. Incinge putin ulei si pune la prajit compozitia obtinuta. Inainte de a o pune in tigaie modeleaz-o putin, astfel incat sa aiba forma unei turte.
turta de cartofi umpluta cu carne de curcan











Servire:
10. Pune carne pe jumatate din placinta, presara branza si acopera cu cealalta parte din placinta.
turta de cartofi umpluta cu carne de curcan
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turta cartofi turta carne placinta cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013685 (s)