News Flash:

Turta cu spanac si parmezan

23 Iulie 2013
2516 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
1 pliculet praf de copt
100 g unt rece
200 g feta
70 g parmezan dat prin razatoare
60 g spanac proaspat tocat
160 ml lapte
1 ou batut

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Pregatim o tava pe care o tapetam cu faina, intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si apoi cu untul. Adaugam branza feta, parmezanul si spanacul. Incorporam treptat laptele si oul si framantam bine pana cand se leaga aluatul. Transferam aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si-l framantam timp de 2 minute. Asezam aluatul in tava pregatita si crestam pe deasupra 8 felii. Bagam turta la cuptor timp de 40 de minute. Lasam sa se raceasca un pic inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt rece ou batut branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020491 (s)