News Flash:

Tuica fiarta

16 Mai 2011
1906 Vizualizari | 0 Comentarii
Tuica fiarta
Ingrediente: 500 ml tuica cateva boabe de piper 1/4 lingurita cuisoare 1 varf cutit scortisoara 60 g zahar sau 2 lingurite de miere de albine Mod de preparare: Punem la fiert tuica impreuna cu mirodeniile si zaharul. Acoperim ibricul cu un capac si lasam sa fiarba in clocot 2 minute. Luam de pe foc si servim fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper alb stafide anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1826 viz    0 com
1249 viz    0 com
1168 viz    0 com
1149 viz    0 com
1696 viz    0 com
1121 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020268 (s)